0px
-960px

Sports

Case Consultancy is actief in de sportwereld!!
 
Al vele jaren is Cees Vrolijk betrokken bij ontwikkelingen in de sportwereld.
 
Sinds de beginjaren '90 (in de vorige eeuw!) ben ik vooral betrokken bij de sport voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb een aantal jaren gewerkt voor de NEBAS-NSG, onder andere als voorzitter van de technische commissie voetbal. In die periode ben ik behalve met beleidsontwikkeling ook belast met de organisatie van NK's op het veld en in de zaal. Ook was ik nauw betrokken bij de organisatie van het eerste "Special-Olympics" evenement in Arnhem. Het hele onderdeel voetbal was mijn verantwoordelijkheid. Daarnaast heb ik een aantal jaren voetbalkampen georganiseerd op sportcentrum Papendal bij Arnhem.
 
In de 2e helft van die 90-er jaren ben ik als teammanager van het Nederlands ID-voetbalelftal (intellectual disability) actief en zo direct betrokken bij talentontwikkeling en scouting van voetballers voor het Nederlands team.
 
Vanuit de contacten uit die tijd stamt de voortzetting van de huidige sportevenementen, nu ook voor de reguliere voetbaljeugd. Samen met Rene Bouma van RB-Sport en Sieme Kok van S&K-advies, heeft dat geleid tot de organisatie van soccercamps voor reguliere jeugd, voor mij intussen onder de vlag van Case Consultancy.
 

Voor RBSoccercamps kijk je op: www.rbsoccercamps.nl
Voor overige ontwikkelingen van Rene Bouma kijk je op: www.rbsport.nl
Voor informatie over ID-voetbal  kijk je op: www.idvoetbal.nl